onsdag 6 augusti 2008

4-Dagars i Stockholm

Dagen började med att Åberg hämtade upp oss med Mastern, sen bar det av till Ikea i Gävle för han skulle ha lyte prylar inför flytten till Norge... Bilen var ju lite för stor för parkeringsplattsen men det grejjade sig till sist =)






Efter Ikea letade vi matställe och vad ser vi då? Jo en bärplockare s om tältar på en busshållsplatts!!! Är det inte skönare att sova på gräs istället för asfallt?? Får man ens slänga upp ett tält där??







Detta var Hotellet vi bodde på.. Riktigt fint och en grym frukost buffe var det.. eller ja de var ju lunch typ fanns allt... pannkakor stektpot prinskorv sil ja allt man kan tänka sig.. behövde inte äta mer de dagarna!!




Blev shopping också.. inte så lite heller så jag funderade på lite allt möjligt medans johanna provade kläder.. typ som att Dileva måste ha designat denna Monki butik =)






Här åt vi på kophanjang.. as grymt thaiställe.. man kunde inte boka bord så man fick skriva upp sig på en tavla när man kom dit så blev det att vänta.. ca 1 timme men en öl i baren så var den timme borta.. johanna sa att det var precis som i thailand där inne så antar att det var ett bra ställe =) såg då coolt ut..





Saknar den redan....







Här är vi i åberg lägenhet i skrapan på 19 våningen.. satan vad drygt att gå i alla trappor... ser inte en bottenvåningen!!!
Han hade skaplig utsickt över sthlm.






Träffade även nya kompisar på resan.. ville ta med mig dom hem!!
Dom tyckte det var lite kallt så dom satt och värmde varandra!!! So cute!! =)






Här lockade jag ner en rackare så han var riktigt nära mig.. 20cm blev helt fast i dem där.. johanna skrek o sprang då dom kom så nära så jag får inte skaffa nån apa att ha hemma.. är riktigt deppig över det.. men hon tycker väl det räcker med en apa i hemmet! )=





Snubblade över några älgar på drottningatan också! Lite ovanligt!!








Det har vart en grym resa! fått upplevt mycket skojj..

Inga kommentarer: